Vi samarbejder med grønne GLS

Virksomheder kan ikke blot vælge at bekæmpe den globale opvarmning gennem interne processer og værdier, men ved at lade miljømæssige hensyn indvirke på, hvilke partnere og forbindelser, vi vælger at samarbejde med. Hvis vi på den grønne møntfod mister på karussellen, hvad vi har tjent ind på gyngerne — ved på den ene side at være internt CO2-neutrale, men på den anden side at samarbejde med eksterne foretagender, som lader hånt om denne valuta — vil opsparingen forslå som en skrædder i helvede.

En af de vigtigste beslutninger, vi som underleverandør må tage, omhandler varetransport. Hvilken af de mange mulige speditører mener vi kan tage kyndig hånd om vores varer, mens den samtidig matcher vores grønne værdier? Hos Jet Sport er GLS svaret på det spørgsmål.

GLS lader bæredygtighed og ressourcebesparelse være blandt virksomhedens kerneværdier, som følge af hvilke virksomheden bl.a. er ISO 14001:2015-certificeret, anvender Life Cycle Assessment (LCA) data til at definere miljørelaterede målsætninger og har bæredygtighedsvurderingsorganet EcoVadis’s ord for, at den inden for logistikbranchen er blandt de bedste syv procent på miljøområdet.

Hos Jet Sport vil vi fortsætte med at lade intern og ekstern CO2-neutralitet og bæredygtighed stå som nøgleelementer i vores forretningsstrategi. Vi vil være, ja, grøn med de grønne.

Ansøg om en Jet Sport konto
Med en Jet Sport konto får du adgang til vores webshop, hvor du kan designe og bestille logoer.
Kontakt os
Lad os se hvilke broer vi kan bygge
Tilbage til blogoversigten