Vi hjælper kreative mennesker med at gøre ideer til grafisk kunst

Om os

Jet Sport er en familieejet, internationalt orienteret producentvirksomhed med erhverv inden for fremstilling, behandling og underleverance af tekstiltryk, transfers og broderier. Som markedsledere og metodiske udviklere af stofdekorationer har vi opbygget et renomme for at virkeliggøre iøjnefaldende og effektfulde logoer og navnetryk til førende virksomheder og foreninger. Vores tryk er nyskabende, nemme at arbejde med og øger brand awareness.

Vi er Jet Sport.

Vores vision

Hvad drømmer vi om?

At blive Europas førende underleverandør af kunstfærdige og højteknologiske trykløsninger.

Hvordan opfylder vi vores drøm?

Ved gennem intelligent og hårdt arbejde at virkeliggøre vores kunders passion og kreativitet.

Kompetencer og retningslinjer

Fleksibilitet og bæredygtighed

Der stilles høje krav til industrielle tekstiltryk. Vi møder dem med moderne teknologi, dygtige fagfolk og årtiers erfaring.

Individuelle løsninger til ethvert behov

Vi tager med glæde imod udfordringen om at møde vores kunders behov. Indfrielse af krav og forventninger er velkomne muligheder for udvikling og forbedring.

Upåklagelig kundeservice

Vi ønsker at overgå vores kunders forventninger. Kun når de er ovenud tilfredse, føler vi, at vi har gjort det godt nok.

Stærke partnere

Vi har opbygget et stærkt netværk af samarbejdspartnere, som hjælper os til at skabe glade og loyale kunder.

Hurtighed og effektivitet

Vi har et stort og varieret varelager. Med tusindvis af produktionsklare logoer kan vi afsende med dags varsel.

Udbytterig kommunikation

Udforsk vores hjemmeside for at se, hvordan vores produkter og ydelser kan møde dine behov, og lad os så tage en uforpligtende snak.

Bæredygtighed

Fra alle vinkler finder vores ansatte, leverandører og kunder nye måder på hvilke de kan påvirke verden positivt. Vedvarende forandring kræver forpligtelse og bidrag fra alle. På vej mod vores bæredygtighedsmål tænker vi stort og anvender vores sammenhold, skaberglæde og tekniske viden til at forny og forbedre vores drift, vores produkter og — i sidste instans — vores planet.

Job/karriere

Et job hos Jet Sport kan være lige den forandring, du har brug for. Hos os kan du pleje din karriere i en virksomhed med nyskabelse i generne og viljen til at skabe en mere bæredygtig verden. Vi er en international markedsleder med kort mellem chefer og ansatte og en åbensindet kultur, hvori mangfoldighed respekteres og gode ideer dyrkes.

Søg ledige stillinger →
Vores historie

1971 — En spæd start

Som virksomheder er flest, startede Jet Sport under beskedne kår. Tre foretagsomme venner ved navn John, Eddie og Torben – nu ved du, hvor ‘JET’ kommer fra – iværksatte os i 1971 med det formål at fremstille tekstiltryk til sportstøj.

1994 - et stabilt foretagende

Knap to og et halvt årtis beskeden, men stabil drift i John, Eddie og Torbens hænder fulgte. Vi voksede ikke meget, men etablerede os som et pålideligt foretagende. I 1994 blev vi en enkeltmandsvirksomhed, da Åse Mørk tog over og i de følgende fire år drev os i John, Eddie og Torbens ånd.

1998 — en grøn søn

Vi skiftede igen hænder i 1998, da Åses søn, Claus, tog over. I sine yngre år arbejdede Claus ved et landbrug og gartneri i Miami, Florida, og blev senere driftsleder på Kjeldberg Maskinstation. Hans stærke miljøbevidsthed inspirerede ham til at hjælpe landbruget til at levere sunde og friske fødevarer, og hans grundlæggende fremgangsmåde blev flittig brug af minimalt forurenende, praktisk anvendelige teknologier.

2008 — en kontrær ekspansion

Med baggrund i pålidelig forretningsskik og grønt ansvar byggede han gradvist på og kunne i 2008 – midt i den Store Recession, der ellers trak tæppet væk under så mange andre foretagender – investere i en fordobling af produktionskapaciteten og indlede en ny æra for Jet Sport.

2010-12 — en ny familietid

To år senere, i 2010, kom den ene af Claus’ to sønner, Nichlas, til og bragte sin organiseringsbegavelse og store dedikation med sig. I 2012 blev vi så en veritabel familievirksomhed, da den anden af Claus’ sønner, Alexander, også sluttede sig til som mediegrafiker. Kimen lagdes dermed til et fremtidigt generationsskifte, som vil garantere, at Jet Sport også på lang sigt forbliver på stabile, dedikerede og velkendte hænder.

Familien bag Jet Sport
Claus Mørk

Ejer og direktør
Claus overtog Jet Sport efter sin mor, Åse, i 1998. Som ejer og direktør er det Claus’ fornemste opgave at sikre en kontinuerlig udbygning af vores produktionskapacitet og ydelsesniveau. Snarrådig risikovillighed og forståelse for nye teknologiers organisatoriske afkast er de primære midler, med hvilke han når disse mål.
Nichlas Mørk

Økonomi- og driftsansvarlig
Claus’ søn, Nichlas, bruger i sin stilling som økonomi- og driftsansvarlig sine store organisatoriske evner og dedikation til at udbygge Jet Sport og hjælpe os frem mod nye mål. Han har været hos os siden 2010.
Alexander Mørk

Mediegrafiker
Claus’ søn, Alexander, er én af vores dygtige mediegrafikere. I sine lidt yngre år vandt han bl.a. Herre Junior Danmarksmesterskabet i linjeløb (landevejscykling).
Vores mål
Claus Mørk   Ejer og direktør
"Vi ønsker kontinuerligt at udvikle nye teknologier og fremstillingsmetoder, der giver vores kunder det bedste, branchen kan levere. Vi vil ikke forfalde til vanetænkning, men gå forrest og føre branchen ind i Industri 4.0, hvor priserne er lavest og markederne størst. Grundpillen i vores forretning vil fortsætte med at være fremstilling af logoer og andre motiver til et bredt udsnit af virksomheder og foreninger.
Nichlas Mørk   Økonomi- og driftsansvarlig
"Sideløbende med det, Claus nævner, vil vi fortsætte med at gøre en indsats for miljøet og afhjælpe sociale problemer gennem brug af bæredygtige fremstillingsmetoder, forbrug af vindbaseret energi, samarbejde med universiteter og kommuner omkring uddannelse og integration samt støtte af kulturelle organisationer og andre værdige formål."